Cégeknek ajánljuk

start-a-business.jpeg

A cégalapítást követően a társaságok szabad kezet kapnak a működéshez. A kötelező ügyvédi képviselet csak a cégalapításra vonatkozik, ezt követően nem köteles egyetlen cég sem ügyvédet alkalmazni. Sok szerződésminta elérhető az interneten, és ezt előszeretettel alkalmazzák kisebb és nagyobb cégek egyaránt. A baj csak az, hogy ezek nincsenek egyénre szabva, így tévesen sugallják a biztonság érzetét.

Ne olvasson tovább,

 • ha sohasem olvasgatta az interneten a bonyolult jogszabályokat órákon át információkért kutatva,
 • ha naprakészen követi a cégre vonatkozó jogszabályváltozásokat,
 • ha sosem fizetett bírságot és nem perelték be a cégét
 • ha nincsnek kintlévőségeik,
 • ha a cég által alkalmazott szerződésmintái naprakészek.

Amennyiben szeretné cégét és ügyvezetőként önmagát biztonságban tudni, jól informáltan felelős döntéseket hozni, akkor javaslom, hogy keressen minket és egyeztessünk arról, hogy miben segíthet Önnek egy tartós ügyvédi megbízás!

Ez történik a cégével, amikor ügyvezetőként tartós megbízást ad egy ügyvédnek:

 • A meglévő szerződések ellenőrzés alá kerülnek. Átvizsgálásukat követően a szükséges módosítások révén a cég köré védőháló épül, amelyet a szerződéses biztosítékok nyújtanak.
 • Az alapítást követően a cégben spontán kialakult eljárási rendet felváltja egy tisztább, átlátható rendszer, amelynek köszönhetően nem csak a feladatát ismeri mindenki, hanem azt is tudja, hogy miért kell azt végrehajtani és hova fordulhat segítségért szükség esetén.
 • A jogszabályváltozások, jogi határidők és teendők követésének terhe lekerül az ügyvezető válláról.
 • A kintlévőségek behajtása automatikus lesz, ami csökkenti a ráfordított energiát, a kintlévőségek összegét és a behajtásukra fordított időt.
 • Naprakész iratmintatár segít abban, hogy a szerződésminták megkönnyítsék és meggyorsítsák a cég hatékony ügyintézését.
 • Állandó jogi tudakozó áll az ügyvezető és a munkatársak rendelkezésére, ami gyorsabbá és magabiztosabbá teszi a munkavégzést.
 • A feladatok megoldásához ösztönzést és útmutatást kap az is, akinek nincs főnöke.

A fentiek magabiztos fellépést eredményeznek, ami az üzleti életben elengedhetetlen.

sbh_1225-1.jpg

Hívjon minket! Legyen a vendégünk debreceni irodánkban és egy ingyenes konzultáció keretében ismerje meg, hogy Önnek és cégének milyen segítséget nyújthat a tartós jogi megbízás! Mivel a feladatok minden cég esetében egyediek, így az ügyvédi munkadíj is cégenként és feladatonként változik, azonban abban biztos lehet, hogy a tartós megbízás díja minden esetben kisebb, mint annak keretében elvégzett feladatok díja egyesével kalkulálva.

Hívjon most, hogy segíthessek!

Olvasson, informálódjon a Facebook oldalamon!

Keresse fel Instagram oldalamat, ha egyperces jogi csemegékre kíváncsi!

Kapcsolat

Ezt a honlapot a Debreceni Ügyvédi Kamarában bejegyzett Dr. Bán Ügyvédi Iroda tartja fenn az ügyvédekre vonatkozó jogszabályok és belső szabályzatok szerint, melyek az ügyféljogokra vonatkozó tájékoztatással együtt a http://magyarugyvedikamara.hu honlapon találhatóak.

Copyright © 2023 Dr. Bán Zsuzsanna. Minden jog fenntartva. Created By Okosweblap.hu